Share

Aeroportul Internațional Iași a înregistrat un flux sporit de pasageri în perioada ianuarie-martie 2017

Numărul celor care au tranzitat aeroportul ieșean în primul trimestru al lui 2017 este de 232.747, creșterea fiind de 62%, comparativ cu perioada similară a anului precedent, cand au fost 143.653 de persoane care au călătorit cu avionul.


Un avans de 11,35% este vizibil și în ceea ce privește traficul înregistrat în luna martie 2017, numărul pasagerilor ajungând la 82.009, față de luna februarie a acestui an, când 73.645 de persoane au folosit serviciile Aeroportului Iași.


CITEȘTE ȘI …

Marius BODEA face public PROIECTUL de dezvoltare a Aeroportului IașiO creștere însemnată se observă și la capitolul zboruri, în primele trei luni ale lui 2017 – 2.543 de aeronave au aterizat și decolat la Aeroport Iași, numărul acestora fiind mai mare cu 33,7% față de aceeași perioadă a anului trecut.

„Mă bucură faptul că Aeroportul se menține pe un trend ascendent în ceea ce privește traficul. Suntem preocupați pentru a extinde numărul de rute interne și externe, pe lângă cele 5 rute noi care vor apărea din luna iunie. Trebuie să acordăm atenție zonei cargo și unității de mentenanță care va fi construită aici. Vreau să asigur ieșenii că vom face toate demersurile necesare pentru ca investițiile la Aeroportul din Iași să continue” a declarat Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași.

Idei de vacanță: COSTA BRAVA & BARCELONA – PLECARE DIN IASI


Share
Citeste si   Nelu Tătaru: Nu mă aștept la un nou lockdown. Cerem doar respectarea unor reguli
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ