La Iași au început filmările pentru, ”Tinerețe, dulce bătrânețe”

La Iași  se realizează săptămâna aceasta filmările pentru ,,Tinereţe, dulce bătrâneţe”, un scurt metraj despre care echipa crede că va reuşi să obţină premii la festivaluri de profil. Cu o puternică încărcătură emoţională, pelicula ne va oferi ocazia să o vedem pe  Rodica Popescu Bitănescu într-un rol dramatic: Tina Filipaşcu, o bătrânică simpatică în vârstă de 80 de ani, este mai pregătită ca niciodată să îşi petreacă ultima perioadă din viaţă la o casă de bătrâni.

Ieşenii sunt în continuare uimitori, aşa cum îi ştiam din prima mea stagiune ca actriță”, a declarat actrița, Rodica POPESCU BITĂNESCU

De altfel, filmul are ca scenarist şi regizor o ieşeancă: Diana Ştefănescu

Producția este un scurtmetraj dedicat celor care nu doresc să rămână indiferenți la lucrurile cu adevărat importante în viață.

Platourile de filmare sunt în totalitate în Iaşi

Producţia a fost  o provocare pentru noi şi ne bucură că putem să promovăm Iaşul prin acest proiect. Platourile de filmare sunt în totalitate în Iaşi, filmările realizându-se în perioada 19 – 24 august, atât în exterior, cât şi în interior. Cred în acest proiect şi chiar dacă nu vă putem spune data la care va fi lansat, cu siguranţă acest scurt metraj are şanse să câştige premii la festivalurile de profil”, a declarat Ovidiu Chiţovanu, unul dintre producătorii filmului.

LĂSAȚI UN MESAJ