Share

Un tragic accident de circulatie s-a produs sambata, 14 octombrie 2017, pe raza comunei Cornu Luncii.

Nu mai putin de cinci persoane si-au pierdut viata. Preotul Petrica Gavril, sora si cumnatul sau au murit pe loc, iar fiica sa de opt ani a decedat la spital. De asemenea, soferul care a produs accidentul si-a pierdut viata.

Citeste si   ,,Fără milă, asemenea unui gunoi menajer”, un cățeluș a fost aruncat în unul dintre amplasamentele îngropate din oraș

Preotul din localitatea Lamaseni, comuna Radaseni se indrepta impreuna cu sotia, sora, cumnatul si cu patru copii spre Iasi, pentru a se inchina la moastele Sfintei Cuvioase Parascheva, cand masina sa a fost lovita violent de un autovehicul intrat pe contrasens.

Masina condusa de preotul Petru Gavril, in care se aflau in total opt persoane, a fost lovita frontal la Cornu Luncii de un autoturism ce a intrat pe contrasens. Preotul si soferul celeilalte masini, sora, cumnatul si fiica de sase ani a preotului au decedat u sotia si o alta fiica in varsta de 10 ani sunt in stare extrem de grava la spital, in timp ce alti doi copii ai preotului au scapat cu leziuni mai usoare, relateaza Obiectiv de Suceava.

Citeste si   Coronavirus/ INSP - raport săptămânal: 31% dintre decese - în Bucureşti şi judeţele Timiş, Suceava, Sibiu, Constanţa

Citeste mai multe AICI.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ