Share


Cel puţin 97 de oameni au murit şi alţi peste 150 au fost răniţi, după ce mai multe vagoane ale unui tren indian a deraiat în nordul statului Uttar Pradesh, duminică dimineață, relatează BBC News. Bilanțul ar putea însă să se modifice, au precizat autoritățile indiene.

Accidentul a avut loc în nordul Indiei, la 65 de kilometri distanță de Kanpur. 14 vagoane ale trenului au sărit de pe șine, iar aproape 100 de oameni și-au pierdut viața. Trenul care circula circula între oraşul Patna, din nord-estul ţării, şi oraşul Indore.

india-tren
“Mulţi pasageri sunt blocaţi încă”, a declarat un reprezentant al căilor ferate, Anil Saxena, pentru Reuters, menționând că bilanțul victimelor ar putea să crească.

Ministrul indian pentru Căi Ferate a anunţat pe Twitter că Guvernul va deschide o anchetă pentru a stabili cauzele deraierii şi a promis că cei responsabili vor fi traşi la răspundere.

Citeste si   Box: România şi-a asigurat a zecea medalie la Europenele de cadeţi din Bulgaria

Sursa:libertatea.ro


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ