Share

De 2 zile, scafandrii cauta fara incetare trupul fetitei de 11 ani, copila disparuta in apele marii in statiunea Eforie Nord! In aceasta dimineata, cautarile au reinceput, scrie stirilekanalD.ro

De doua zile, scafandrii cauta trupul copilei, insa fara rezultat. In acest moment, misiunea pare una….imposibila. “Incercam sa periem toata zona, din partea golfului, de la digul de larg spre capul turcului. Incercam sa acoperim o arie cat mai vasta, unde zicem noi ca ar fi putut curentii sa o duca pe biata fetita”, a declarat Marius Paraipan, plutonier major scafandru.

Tragedia s-a produs in urma cu doua zile. Copila venise din Republica Moldova impreuna cu mama si sora sa de 13 ani. Femeia a ignorat avertismentul salvamarilor si a intrat in apa cu cele doua copile. La un moment dat, curentii puternici au inceput sa le traga in larg, iar salvamarii le-au sarit repede in ajutor. Copila de 11 ani a fost trasa de curenti.

Dar tragediile par sa nu-i opreasca pe turisti sa se avante in apa, in ciuda avertizarilor. „Ii avertizam, dar ignora totul. Nu tin cont de niciun avertisment”, sustine Gabriel Tufa, salvamar.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ