Share

Accident grav la ieşirea din Iaşi. O femeie a murit, după ce a fost izbită de un autoturism

Un grav accident rutier s-a produs la ieşirea din Iaşi, în apropiere de staţia de autobuz Daewoo, în Valea Lupului. Din păcate, medicii sosiţi la faţa locului nu au putut să o resusciteze pe femeie, iar în cauză a fost declarat decesul.

Citeste si   Care sunt PAȘII pentru eliberarea certificatelor de CONCEDIU MEDICAL?

O femeie a fost izbită puternic de un Volkswagen. În urma impactului, victima a fost proiectată pe sensul opus de mers, peste parapetul separator.

Echipajul de la SMURD a intervenit. Poliţiştii de la Biroul Rutier au deschis o anchetă în acest caz.

Femeia decedata ar fi Elena Ibănișteanu, asistentă la biroul de internări din cadrul spitalului „Sfântul Spiridon”. Ea este resuscitată și la această oră.

Citeste si   El este Paul BUTNARIU, beneficiarul unor contracte FABULOASE în valoare de PESTE 140.000.000 RON încheiate de COMPANIA DE CONSTRUCȚII FEROVIARE cu instituțiile STATULUI

O tânără care o cunoaște pe asistentă a spus că a văzut cum corpul ei a zburat peste parapetul care separă cele două sensuri de circulație. Șoferul a declarat că circula doar cu 50-60 kilometri pe oră.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ