Share

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a lansat miercuri seara un atac la adresa liderului liberalilor, Alina Gorghiu, despre care a spus că este o ”arogantă”, afirmând că respingerea unei alianţe postelectorale cu PMP de către preşedintele PNL ”vine din prostie”, scrie mediafax.ro

”Eu încă am speranţa că electoratul de dreapta va ieşi la vot, mai ales pe respingerea pe care dna Gorghiu o face la adresa PMP, care a declarat că exclude orice alianţă cu PSD, respingerea oricărei variante cu cu legată de PMP de către dna Gorgiu sper să aducă electoratul Partidului Mişcarea Populară la matca lui, adică la la PMP şi nu la o arogantă liberală care s-ar numi Gorghiu”, a spus Traian Băsescu, în timpul unei emisiuni B1Tv.

Citeste si   Nicușor Dan, despre prima ședință a Consiliului General al Capitalei. Când vor fi aleși cei doi viceprimari

Liderul PMP a mai spus că respingerea unei alianţe postelectorale cu PMP de către preşedintele PNL ”vine din prostie”.

”Este realitatea pură. Cum poţi să gândeşti să excluzi un partid de dreapta? Eu nu fac acum o dizertaţie pro-domo, dar măcar politic, ca abordare…” a adăugat Băsescu.

El a susţinut că ”funcţia de prim-ministru este la PMP”. ”Nu avem variantă de intrare la guvernare fără funcţia de premier. Ei (PSD-n.r.) nu sunt o opţiune pentru noi. Zero, garantat”, a punctat fostul şef al statului.

Fostul şef al statului a mai spus că PMP a schimbat strategia după alegerile locale, când ”a primit lecţii” – au pus drept candidaţi tineri, ”oameni excepţionali, veniţi de prin America, din Marea Britanie, cu studii, reuşiţi acolo”, dar ”au luat un procent”. ”Am spus: e clar că ne trebuie şi experienţa celor mai trecuţi puţin prin politică. Zic eu că acum am echilibrat lucrurile şi nu am mai mers prin acea lozincă – hai să întinerim cu orice chip şi cu orice preţ. Preţul a fost prea mare la locale”, a conchis Băsescu.

Citeste si   Victor Ponta plagiază până și mesaje de condoleanțe - FOTO

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ