Traian Băsescu: „Au scăzut mult comenzile, nu avem pentru cine produce. Bani sunt , forță de muncă este, doar comenzi nu sunt. Sunt diferențe față de criza din 2008-2009. Sistemul bancar este solid, sunt lichidități pe piață. Sunt două crize total diferite, cea din 2008 cu cea de coronavirus.”

Europarlamentarul PMP a remarcat și jocul politic pe care îl face PSD-ul în aceste zile.

Citeste si   Dăncilă: ”Din cauza guvernării liberale, copiii din România nu au azi, de ziua lor, alocații de 300 de lei pe lună”

Traian Băsescu: „În mod real puterea este la PSD, care face în momentul de față un joc perfid. Chiar susține PNL-ul în anumite situații. Dar este un joc de recâștigare a electoratului, de a câștiga un scor asemănător cu al PNL-ului la următoarele alegeri.Ciolacu joacă foarte bine acest rol de om înțelept. Cred că alegerile se vor face anul acesta.”

Citeste si   Bogdan COJOCARU, copilul de suflet al lui Maricel POPA are păreri! PSD se duce în DERIZORIU

Fostul primar al Capitalei a lăudat și eforturile Guvernului liberal în lupta cu pandemia.

Traian Băsescu: „În ceea ce privește starea de urgență, dacă aș fi fost la putere aș fi prleungit-o până la mijlocul lunii iunie, dar în general guvernul a procedat corect în gestionarea crizei. La Bruxelles se poartă mască în comisii. De la Nădlac până la Bruxelles nu am găsit un scaun să beau o cafea. Totul închis. Măsurile sunt foarte severe în toată Europa.”

Citeste si   Marian Oprișan, pieton pentru 3 luni! Magistrații buzoieni l-au lăsat fără permis 
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ