Share

Consiliul Judetean Iasi a organizat astăzi o nouă licitație pentru închirierea spațiilor de depozitare și de birouri de la TransAgropolis.

Au fost închiriate 2 spații de depozitare cu temeperatură controlată de 86.45 mp și un spațiu de depozitare cu temperatură controlată de 92.20 mp, totalizând 265.1 mp, adică 16,27 % din totalul spațiului existent pentru închiriere la TransAgropolis (1629,3 mp).
Prețul cu care au fost câștigate licitațiile este de 2.89 euro/mp. Tariful de pornire a fost de 2.5 euro/mp.


“Important pentru noi este că parcul va începe să funcţioneze. Suntem siguri că în continuare lucrurile vor merge bine. Sper ca încet, încet acest parc să se populeze în întregime. Este o investiție utilă pentru județ. Există acum șansa ca producatorii autohtoni să-și comercializeze produsele agricole în extrasezon, la prețuri mai bune, dar şi de a intra pe piața hypermarketurilor. O să încercăm anul viitor să mediatizăm cât mai mult acest proiect și în Republica Moldova și Ucraina. Nu mai există acum presiunea timpului” a declarat Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași.


În cadrul Transagropolis au fost amenajate 10 celule frigorifice cu suprafeţe cuprinse între 65,75 şi 92,2 mp, 27 de birouri cu suprafeţe cuprinse între 8,7 şi 30,3 mp şi un showroom de 416 mp.


Share
Citeste si   Vești bune pentru locuitorii Comunei UNGHENI! Vor fi reabilitați 6,4 km din DJ249A, Mânzătești – Ungheni
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ