Share

Transportul în comun din Iași va funcționa în condiții obișnuite și în perioada următoare. Aceasta este decizia adoptată în cadrul ședinței Comitetului Local pentru Situații de Urgență desfășurată duminică, 15 martie, la sediul Primăriei Municipiului Iași

Astfel, programul mijloacelor de transport public rămâne neschimbat, cel puțin până când vor fi impuse noi măsuri la nivel național, în contextul prevenirii răspândirii infecției cu virusul SARS-CoV-2. Pentru a evita aglomerația din vehicule și stații a fost luată hotărârea ca planificarea mijloacelor de transport să fie cea adaptată perioadei în care, de regulă, se desfășoară cursuri școlare și universitare.

Puteți apela numărul TELVERDE 0800.800.358 în cazul în care doriți informații despre situațiile legate de COVID-19, iar în cazul apariției unor simptome de boală trebuie să apelați imediat serviciul de urgență 112, precum și centrul de permanență al Direcției de Sănătate Publică Iași la numărul de fax 0232.241.963 sau la numărul de telefon 0730.240.392. De asemenea, puteți face sesizări la numărul de telefon al Primăriei Municipiului Iași 0232.984.

Citeste si   (P) Bogdan COJOCARU: ”Minciunile PNL au atins apogeul: TURCAN şi BOLOȘ au fost trimişi la IAȘI să ne amăgească pe subiectul cu AUTOSTRADA”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ