Share

Popricani se numără printre comunele în care traseismul politic și-a făcut apariția subit, așa cum s-a întâmplat și în multe altele. Vorbim aici despre consilierul PSD în funcție, Papuc Gheorghe, care acum apare pe lista PNL pentru noul mandat.

Consilierul local PSD, Papuc Gheorghe, este mâna dreaptă a primarului Vasile Pârlog și candidează din nou pentru o poziție în primărie din partea liberalilor, de data aceasta. Acum, el se află pe lista lui Ion Tănasă, fost traseist și dumnealui, migrând de la UNPR la PNL.

Citeste si   Noi numiri la Palatul Victoria! Florin Cîțu a desemnat trei noi secretari de stat la Ministerul Finanțelor

Se pare că PSD și PNL au bătut palma pentru următorii 4 ani la conducerea Popricani

Într-o comună în care oamenii fac față cu greu problemelor zilnice, precum lipsa apei, canalizării, gazului sau infrastructurii rutiere, pe scena politică se migrează dintr-un partid într-altul, pe primul plan fiind pus doar interesul personal, acela de a rămâne într-o poziție de conducere.

„Au fost 8 ani de chin și de bătaie de joc la adresa noastră cu acești indivizi în primărie. Domnilor Valeriu Pârlog și Ion Tănasă, ați îngenuncheat comuna Popricani, dar la aceste alegeri locale, revolta cetațenilor vă începe în cabina de vot și veți plăti pentru toată bătaia de joc pe care ați făcut-o în ultimii 8 ani. Arătăm că deminitatea nu a murit în comuna Popricani și că nu mai putem fi călcați în picioare.

JOS CLANUL PSD – PNL DIN PRIMĂRIA POPRICANI” a declarat pe o rețea socială unul dintre locuitorii comunei Popricani.

Cetățenii sunt foarte revoltați de aceste aspecte și nu le-a rămas decât să își exprime nemulțumirea online, pe rețelele de socializare, pentru că este singurul loc în care mai pot fi auziți. Valeriu Pârlog și Ion Tănasă, par a fi doi traseiști fară prea multă dăruire față de problemele cu care se confruntă societatea actuală din comună, „Și-au urmărit doar interesele personale, așa cum o fac și acum, sărind dintr-o barcă în cealaltă călcând peste cadavre, doar să țină cu dinții de scaunele și funcțiile din primărie”, așa cum consideră majoritatea localnicilor.

Citeste si   Condiția în care școlile vor rămâne ÎNCHISE pe 8 februarie: DETALIUL care duce la revizuirea deciziei

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ