Share

Un cutremur cu magnitudinea de 2,5 pe scara Richter s-a produs în Vrancea, în noaptea de duminică spre luni, după ce alte două seisme au avut loc duminică. Un seism de 3,5 grade a avut loc în Marea Neagră, duminică.

Seismul de luni dimineața a avut loc la ora 00:53:53 (ora Romaniei), la adâncimea de 70.2km.

Citeste si   În județul IAȘI s-au stabilit 17 centre de VACCINARE împotriva COVID -19

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Odobești (31km), Panciu (33km), Onești (41km), Focșani (45km), Mărășești (46km).

Cu câteva ore înainte de miezul nopții s-a produs un alt seism cu magnitudinea 2.8 pe scara Richter, la adâncimea de 129.3 km. Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Odobești (40km), Panciu (46km), Onești (52km), Râmnicu Sărat (52km), Focșani (53km)

Citeste si   ALERTĂ meteo ANM: Vine gerul în România! Temperatura în județul IAȘI va ajunge la -10 grade

Un alt seism cu magnitudinea de 3,5 pe scara Richter s-a produs, duminică, la ora 14.58, în Marea Neagră, la o adâncime de 10 kilometri, informează Institutul Naţional pentu Fizica Pământului, conform Mediafax.

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), duminică la ora 14.58 s-a produs în Marea Neagră un cutremur cu magnitudinea 3,5 pe scara Richter. Cutremurul s-a produs la adâncimea de zece kilometri.

Citeste si   Rata de infectare cu SARS-COV2 în județul IAȘI! 9 localități se află în SCENARIUL ROȘU

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ