Share

O filmare în care o orădeancă este țintuită la pământ și bătută a devenit rapid virală în mediul online. Inspectoratul de Poliție Județean Bihor s-a autosesizat.

Un grup de liceene din Oradea i-au aplicat o bătaie unei tinere sub pretextul că aceasta ar fi înjurat una dintre agresoare. Trei fete au contribuit cu pumni și picioare, însă cea mai agresivă a fost adolescenta blondă strigată Flavia. Pe fundal se aud și voci de băieți care au asistat la întreaga bătaie fără să intervină.

Citeste si   Iată CUM BLOCHEAZĂ directorul Virgil BABÂI dezvoltarea comunei DOBROVĂȚ!? S-au obținut 28 din cele 29 de AVIZE

Potrivit comisarului IPJ Bihor, Alina Dinu, polițiștii s-au autosesizat și au identificat cu operativitate agresoarele în scurt timp după ce au intrat în posesia filmării.

„În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii de poximitate orădeni au identificat cu operativitate atât victima, o tânără de 16 ani, din municipiul Oradea, cât şi pe cele trei adolescente bănuite că ar fi agresat-o, toate de 16 ani, din Oradea.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii Biroului Poliţiei de Proximitate din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea continuă cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a comis fapta şi a participaţiei fiecăreia dintre persoanele bănuite de comiterea sa”, precizează Alina Dinu, potrivit Aradon.ro.

Citeste si   Activitățile DIDACTICE vor fi SUSPENDATE în unitățile de ÎNVĂȚĂMÂNT în care sunt organizate SECȚII DE VOTARE!

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ