Share

Trei femei au fost împușcate mortal sâmbătă noapte în fața unui restaurant în sud-estul Finlandei, a anunțat poliția, care a mai precizat că un bărbat suspect a fost arestat, scrie DPA, preluat de Agerpres.ro.

Potrivit poliției, suspectul de 23 de ani și cele trei victime erau din orașul Imatra, acolo unde s-a produs incidentul.

Citeste si   Costel ALEXE continuă numirile POLITICE! Și-a angajat FINA fără concurs la Palatul CULTURII

Motivul crimelor nu este deocamdată cunoscut.

Incidentul a avut loc în jur de miezul nopții, în orașul Imatra, situat în apropierea graniței cu Rusia.

O patrulă de poliție care era în apropiere a răspuns rapid la apeluri. Martorii l-au identificat pe suspect, care nu s-a opus arestării.

Victimele au fost împușcate în cap și în partea de sus a corpului, a precizat poliția, care urmează a oferi detalii suplimentare în cursul zilei de duminică. Arma crimei ar fi o pușcă.

Citeste si   Ciolacu: Am finalizat proiectul de buget; vom arăta românilor că există bani suficienţi să mărim şi pensiile şi alocaţiile

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ