Share

Trei focare noi de coronavirus au apărut în județul Iași. Un focar nou este înregistrat la Spitalul de Boli Cronice „Sfântu Ioan” din Târgu Frumos, unde sunt 13 pacienți bolnavi și doi angajați.

Primul focar s-a înregistrat la o societate comercială care se ocupă de producție ambalaje, unde s-au infectat 11 angajați

Aceștia au fost izolați la domiciliu, iar contacții lor sunt în carantină. Un alt focar nou a izbucnit la Fundația Sfinții Împărați Constantin și Elena, fiind infectați trei beneficiari și un angajat. Beneficiarii pozitivi au fost izolați în centru, fiind asimptomatici și sunt îngrijiți de infirmiera depistată pozitiv.

Citeste si   Sentință DEFINITIVĂ pentru fostul SECRETAR al Primăriei Târgu-Frumos! Felicia SPULBER condamnată la ÎNCHISOARE cu suspendare

Cel de-al treilea focar este la Spitalul de Boli Cronice „Sfântul Ioan” din Târgu Frumos, unde sunt 13 pacienți și doi angajati infectați. Pacienții au fost evaluați și sunt tratați în spital, în timp ce angajații s-au izolat acasă.

În focarul de la Spitalul Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. N. Oblu”, au mai fost confirmați alți doi pacienți și încă doi angajați. Focarul e activ din 9 octombrie, când au fost confirmați cu noul coronavirus patru pacienți.

Citeste si   Patru unități de ÎNVĂȚĂMÂNT din județul IAȘI au solicitat suspendarea CURSURILOR în modalitatea ”faţă în faţă”

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ