Începând de marți, 28 august a.c, trei noi intersecții din Municipiul Pașcani vor fi semaforizate. Vor avea loc schimbări importante

Timp de o săptămână, semafoarele vor funcționa cu galben intermitent, iar din 3 septembrie a.c., ele vor funcționa normal, anunță Primăria Pașcani prin intermediul unui comunicat de presă.

Noile intersecții semaforizate aduc și câteva modificări în trafic pe străzile Gării cu Ceferiștilor, Grădiniței cu Ștefan cel Mare – la Spital, Grădiniței cu Moldovei – la Constructorul.

Vor fi montate noi indicatoare și marcaje rutiere ce vor fi amplasate și trasate în apropierea acestora. De exemplu, zilele acestea se lucrează la amenajarea unei noi treceri de pietoni pe strada Stefan cel Mare, ce va fi mutată spre Protopopiat. Intrarea în parcarea Gării se va face executând manevra la dreapta pe lângă Oficiul Poștal, iar ieșirea se va face pe partea cu sediul Poliției TF.

O altă noutate este aceea că pe strada Stadion va fi amenajată o trecere de pietoni. De asemenea, în apropierea acestor intersecții se vor monta și indicatoare cu oprire interzisă.

Tot în această perioadă, polițiștii de la Biroul Rutier și polițiștii Poliției Locale vor demara o campanie de informare a șoferilor pentru eliberarea zonelor din apropierea intersecțiilor semaforizate.

LĂSAȚI UN MESAJ