Share

Vremea rea a făcut victime și de această dată. Un bucureştean de 42 de ani a murit după ce un copac s-a prăbușit peste el. Bărbatul a fost lovit puternic la cap şi nu a mai putut fi salvat. Iar în județul Vaslui, o femeie şi un bărbat au murit după ce au fost loviţi de fulger.

Bucureșteanul de 42 de ani a mers pe şoseaua Viilor din sectorul 5 pentru a-i duce un pachet surorii sale. Un copac smuls de vijelie s-a prăbuşit peste el chiar când a ieşit din maşină, informeaza realitatea.net

Citeste si   Din 22 SEPTEMBRIE DAJ a început plata ajutorului de MINIMIS către APICULTORII IEȘENI

Potrivit unui comunicat al primăriei Capitalei, în zonă se aflau afişe prinse de o bandă de delimitare în care se menționa că arborele reprezintă un pericol. Bărbatul ar fi ignorat, însă, avertizarea.

În alte zone ale Capitalei, mai mulţi copaci au fost puşi la pâmânt de vremea rea, iar unii s-au prăbuşit peste maşinile parcate sau peste cablurile electrice. În București, vântul a bătut aseară cu aproape 70 de kilometri pe oră.

Citeste si   Camelia GAVRILĂ, Mihai CHIRICA și trecutul POLITIC pe care-l vor UITAT

Nu a fost singurul deces produs din cauza vremii nefavorabile. În Vaslui, o femeie şi un bărbat și-au găsit sfârșitul după ce au fost loviți de fulger. Femeia avea 64 de ani şi culegea via când s-a petrecut tragedia. Un echipaj de la Ambulanţă a ajuns la ea, dar a găsit-o în stop cardiorespirator şi nu a mai putut-o salva. Cealată persoană decedată este un bărbat de 49 de ani, care era cu oile pe câmp.

Citeste si   SPITALUL MOBIL întâmpină noi PROBLEME! Marian GRIGORAȘ: „Îmi exprim MÂHNIREA față de DECLARAȚIILE făcute astăzi de dl. Maricel POPA”

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ