Share

La Aeroportul Internațional Iași, trei reprezentanți ai aerogării au fost depistați pozitiv cu COVID -19. 

Directorul Aeroportului Iași, Cătălin Bulgariu, a fost diagnosticat cu Covid-19

Printre cele trei persoane depistate pozitiv cu COVID -19 se află și directorul Aeroportului Cătălin BULGARIU. Acesta s-a îmbolnăvit de COVID-19 după ce a intrat în contact cu două persoane angajate la Serviciul Juridic, ambele infectate.

Citeste si   Proiectul ”Fii RESPONSABILĂ de sănătatea ta” inițiat de IRO IAȘI are ca SCOP prevenirea CANCERULUI de SÂN

Cătălin BULGARIU este internat la Spitalul de Boli Infecţioase „Sf. Parascheva” din Iași pentru a primi tratament.

”În prezent, există trei angajați pozitivi cu virusul SARS-CoV-2. În urma celor două anchete epidemiologice desfășurate reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Iași s-a constatat că două dintre aceste persoane s-au infectat în cadrul familiei, iar una de la serviciu.

Nu au fost dispuse măsuri suplimentare în afara celor deja comunicate. Personalul TESA din cadrul regiei urmează să își desfășoare activitatea, respectând normele de protecție. 

Au loc acțiuni de dezinfecție, personalului i se ia temperatura și sunt distribuite măști, mănuși, dezinfectant, astfel încât activitatea să se desfășoare în siguranță”, a declarat reprezentantul Aeroportului Iași, Anca Burniche. 


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ