Share

 

La data de 16.09.2020 s-au continuat cercetările privind furturile comise în dauna mai multor persoane fizice și juridice de pe raza municipiului Suceava.

În urma activităților investigative și operative desfășurate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Suceava persoanele bănuite de comiterea furturilor din perioada iulie –septembrie 2020, sus au fost identificate ca fiind trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani, toți din municipiul Suceava.

Citeste si   Fotbal - Liga I: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Dinamo 2-0

În baza probatoriului administrat în cauză s-a dispus continuarea urmăririi  penale față de cei trei suspecți sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt calificat”(8 acte materiale de furt).

În dimineața zilei de 16.09.2020 s-a efectuat două percheziții domiciliare la locuințele suspecților

În dimineața zilei de 16.09.2020 s-a efectuat două percheziții domiciliare la locuințele suspecților situate în mun. Suceava, fiind recuperate o parte din bunurile provenite din furturile comise de către aceștia.

Citeste si   Fotbal - Liga I: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Dinamo 2-0

Cei trei au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Suceava unde au fost audiați în calitate de suspecți. La sfârșitul audierilor în 16.09.2020, s-a dispus reținerea  pe o perioadă de 24 ore a suspecților, cei trei  fiind introduși  în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Suceava

În dimineața de 17.09.2020 tinerii urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propuneri de punere în mișcare a acțiunii penale și de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Investigaţii Criminale, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Citeste si   GCS: 4.761 de cazuri noi de COVID-19; teste efectuate în ultimele 24 de ore - 33.843

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ