Share

Eveniment sângeros petrecut în Focșani. Autoritățile locale precizează că este cel mai crud conflict din ultimele două decenii.

 Cadavrele a trei bărbați au fost găsite în cursul serii de marți pe o stradă din Focșani. Totul a degenerat de la o discuție mai aprinsă, precizează evz.ro.

Conform informațiilor oferite de autorități, scenele au fost desprinse din filmele de groază. Șapte bărbați ar fi intrat peste persoanele decedate și, în urma unei discuții care a degenerat, aceștia și-ar fi lovit victimele cu topoarele și furcile pînă i-au lăsat fără suflare. Încă o femeie, înjunghiată, se află la spital, unde este operată de urgență.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje care au început cercetările, iar în cursul dimineții au fost reținuți doi dintre bărbații suspecți, menționează Monitorul de Vrancea.

Citeste si   Alexandru MURARU este noul deputat PNL IAȘI în urma VACANTĂRII mandatului lui Costel ALEXE

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ