Share

Cinci tineri ROMÂNI au fost zdrobiți într-un cumplit accident. Doi dintre ei, cu vârste de 14 şi 17 ani, au murit pe loc. Ceilalţi sunt în stare critică 

Doi copii, de 14 şi 17 ani, au murit pe loc într-un accident ce s-a produs ieri seară, pe o stradă din localitatea italiană Palosco, provincia Bergamo. Alţi trei conaţionali, care se aflau în aceeaşi, sunt în stare gravă.

Citeste si   Atletism: România a cucerit 13 medalii în prima zi a Campionatelor Balcanice de la Cluj-Napoca

Maşina în care se aflau cei cinci români, un Ford Focus, se îndrepta spre localitatea Rudiano. Din primele informaţii, se pare că şoferul autoturismului, un tânăr de 24 de ani, a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un copac, după care maşina a ricoşat într-o construcţie din beton aflată la marginea drumului.

Citeste si   Rusia denunţă declaraţia unilaterală a SUA privind reintroducerea sancţiunilor ONU împotriva Iranului

În urma impactului, extrem de violent, doi tineri, cu vârste de 14 şi 17 ani, au murit pe loc.

Alţi trei tineri, cu vârste de 15, 18 şi 24 de ani, au fost grav rănite şi transportate la spitale din Brescia şi Pontoglio.

Cei doi copii care au sfârşit în acest accident se numesc Pietro Joia şi Francesco Gheorghe, scriu jurnaliştii de la giornaleditreviglio.it.

Citeste si   Tenis: Karolina Pliskova, deţinătoarea titlului, calificată în semifinale la Roma (WTA)

Toate victimele accidentului sunt de naţionalitate română.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ