Share

ROMÂNIA-DANEMARCA s-a încheiat cu scorul de 17-21, iar “tricolorele” au ratat calificarea în semifinalele Campionatului European de handbal. Cristina Neagu & co. vor juca pentru locurile 5-6 împotria Germaniei, ocupanta locului al treilea în grupa 1 principală. În semifinale s-au calificat Olanda, Norvegia, Franţa şi Danemarca.

Reprezentativa de handbal feminin a României a pierdut întâlnirea cu Danemarca din grupa 2 principală de la Campionatul European din Suedia, în care şi un punct i-ar fi fost suficient pentru a accede în penultimul act al competiţiei.

După partidele magistrale cu Ungaria şi Cehia, “tricolorele” nu au mai avut aceeaşi eficienţă în atac, ca urmare a marcajului strâns pe care danezele i l-au făcut Cristinei Neagu, care nu a fost lăsată să-şi facă jocul obişnuit, dar şi minunilor făcute în poarta Danemarcei de Toft, care a avut un procentaj al intervenţiilor reuşite de 52%.

La finalul partidei, omul-cheie al naţionalei României, Cristina Neagu, a declarat că rezultatul este unul just. “Noi le-am bătut de două ori la ele acasă, dar astăzi au fost mai bune şi trebuie să recunoaştem acest lucru. Anul trecut am obţinut o medalie de bronz, dar anul ăsta ne-am calificat la Olimpiadă, deşi nu ne dădea nimeni nicio şansă, şi suntem în primele 6 echipe din Europa. Probabil după ultimele meciuri bune toată lumea se aştepta să luptăm pentru medalii, dar înainte nu se aştepta nimeni să ajungem până aici. Avem un antrenor, o echipă nouă, trebuie să învăţăm din asta. A fost o perioadă grea pentru mai multe dintre noi, nu ne-am putut antrena, dar am dat tot ce am putut şi ţinem capul sus”, a spus Cristina Neagu.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ