Share

Un vlogger foarte cunoscut din Bârlad s-a stins din viaţă, la vârsta de 29 de ani. Pablo, pe numele lui real Andrei Mihai Leuştean, a murit la Iaşi, din cauza unei infecţii

Vloggerul era extrem de îndrăgit. La început, fanii acestuia au crezut că totul este o glumă, dar şi-au dat seama că nu este aşa după ce au că familia confirmă zvonurile dramatice.

Citeste si   APIA reamintește FERMIERILOR că se depun cererile de solicitare a AJUTOARELOR de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectoarele bovin, avicol și suin în contextul crizei economice generate de pandemia COVID -19

Anunţul morţii lui a fost făcut chiar de logodnica lui Pablo, care nu-şi poate reveni din şocul suferit.

„Odihneşte-te în pace, sufletul meu frumos! Mereu vei rămâne iubirea vieţii mele! Te iubesc cu toată fiinţa mea! Dumnezeă să te ierte şi să te aibă în grija lui”, a scris tânăra, pe o reţea de socializare.

Tânărul a pierdut lupta cu o boală gravă cauzată de o infecţie care s-a răspândit în tot corpul. Trupul tânărului a fost depus la capela bisericii Sf. Mina din Bârlad. Pe 17 noiembrie, Andrei Mihai Leuştean ar fi împlinit 29 de ani.

Citeste si   „Serile bobocilor” organizate diferit la USAMV Iaşi

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ