Share

În sfârșit sunt mulțumit că au început în forță lucrările

Suntem pe tronsonul de drum Suceava-Dolhasca, tronson care se modernizează pe fonduri europene. În sfârșit sunt mulțumit că au început în forță lucrările.

O să vedeți și în zona Dolhasca și în zona Liteni unde se lărgește acest drum de la 6,5 la 8 metri cu tot cu acostament. Drumul are 46 km sunt, 6 poduri din care 2 noi și 4 se recondiționează și 76 de podețe transversale, toate se vor înlocui, vor fi podețe noi.

Citeste si   (P) VIDEO l Mirela ADOMNICĂI: ”Îmi place să lucrez cu OAMENII și ascult SPECIALIȘTII”

Ne interesează descărcarea apei pentru a nu bălti în această zonă, un drum de calitate și văd că au împărțit pe tronsoane au împărțit pentru mai mulți constructori, aici lucrează cei de la Autotehnorom dar am văzut că a primit o porțiune de drum și Suctul de la Suceava și Florconstruct ceea ce pe mine mă bucură foarte mult pentru că o să atacăm și zona Udești și Stirbăț unde drumul astăzi nu arată foarte bine dar va arăta bine.

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul țării! Până astăzi, 24 septembrie, pe teritoriul ROMÂNIEI, au fost CONFIRMATE 118.054 de  cazuri de persoane INFECTATE cu noul coronavirus

Este o lucrare mare, o lucrare care costă din calculele noastre investiție de peste 30 de milioane de euro și bucuria mare este că a început și tronsonul celălalt de la Dărmănești spre CostânaVâlceleStroieștiZaharești legătura cu Moara.

Astăzi am avut o întâlnire tehnică cu constructorii și consultanții să vedem ce nu merge. Ce le-am cerut eu insistent este concentrarea de forță aici pentru că rămăsese puțin în urmă și să țină cont că la Dolhasca este o lucrare și de apă și canal care se suprapune cu drumul și atunci noi mai întâi trebuie să tragem apa și canalul. A fost de față și primarul de Dolhasca, cu el am stat de vorbă și am pus lucrurile în regulă ca să nu fie nici o problemă în ceea ce privește desfășurarea lucrărilor în perioada care urmează.

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ din județ! La nivelul județului SUCEAVA se înregistrează un număr de 5068 de persoane declarate VINDECATE

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ