Acordurile celor de la SPAM se vor auzi în The Trumpets 

Sunt amuzanți, cântă un acoustic pop antrenant, au piese vesele și armonioase, muzici cu mesaje serioase, tratând probleme sociale și sentimentale, și sigur ați auzit /vreți să auziți cele mai populare cântece ale lor, precum: “Cele mai frumoase”, “Facem dragoste” și, bineînțeles, melodia a cărui videoclip a fost filmat și la noi “Noaptea în Iasi” pub.

Biletele se pot achiționa din locația unde va avea loc evenimentul, The Trumpets. Concertul va avea loc pe data de 28.06.2019, începând cu ora 21.00.

Trupa SPAM este o formație românească alcătuită din Cosmin Văman, Alexandra Andrei, Alexandru Cismaru, Tudor Olaru și Ciprian Diaconu. Trupa a fost înființată în 2014 și, conform propriilor declarații, abordează un stil muzical pozitiv și versuri cu substrat ce tratează cu umor teme actuale, încadrându-se în segmentul Pop-Rock. Formația și-a lansat primul album, intitulat “Drumul”, în anul 2015. Albumul a fost nominalizat la Premiile Muzicale Radio România Actualități și a obținut premiile „Albumul Anului 2015” și Piesa Anului 2015 la Premiile ForeverFolk.

Al doilea album, numit „Facem dragoste”, a fost lansat în toamna anului 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ