Share

O tanara studenta la Facultatea de Medicina s-a stins din viata dupa ce s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc din Oradea, scrie adevarul.ro.

Andrada Putina era studenta in anului doi si era cunoscuta pentru rezultatele excelente la invatatura, fapt pentru care cei apropiati nu-si pot explica gestul necugetat.

Deocamdata nu se cunosc imprejurarile evenimentului, anchetatorii facand cercetari. Potrivit martorilor, fata era imbracata doar in lenjerie intima.

„Nu pot sa cred asa ceva… Aveam atatea planuri impreuna si un viitor in fata… Nu o sa te uit niciodata “sora” mea nebuna..stiu ca vei fi alaturi de mine de acolo de sus.. Dumnezeu sa te odihneasca in pace suflet bun!”, a scris pe Facebook una dintre prietenele Andradei.

Andrada a fost o eleva de nota 10, fiind chiar olimpica. in timpul scolii a fost exemplul perfect al elevului complex, de nota 10 la toate disciplinele. Ea era studenta, in anul doi, la Medicina Dentara, si studenta in primul an, la Medicina Generala. Era singura la parinti.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ