Share

Deputatul Ciuhodaru: “Nu comentez decât spețe medicale”

În stilul populist care l-a consacrat, deputatul Tudor CIUHODARU a venit cu o nouă propunere care să îl aducă în ochii opiniei publice. Recent doctorul – politician, sprijină ideea instituirii ”Zilei pacientului ars” pe 30 octombrie. Contextul? Marcarea ”celui mai grav incendiu din România dintr-un club de noapte”.

Iată deci că uzualele inițiative populiste ale lui Ciuhodaru sunt completate mai noi de un cinism fără margini.

Noua clinică de chirurgie plastică şi reparatorie de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, în cadrul căreia a fost organizat compartimentul „Marele Ars”, este o investiţie de aproape 40 de milioane de lei a Ministerului Sănătăţii. Deşi lucrările de reabilitare a spaţiului s-au încheiat în primul trimestru din 2017, noua clinică nu este folosită încă pentru îngrijirea bolnavilor din lipsă de echipamente.

Ce părere are Ciuhodaru – inițiatorul ”Zilei pacientului ars” despre această situație?

Contactat telefonic pe această temă de către reporterii Ziarului “Buna Dimineața Iași”, Ciuhodaru a răspuns sec că el nu comentează decât spețele medicale, după care a închis în nas telefonul reporterului care dorea să solicite informații suplimentare, firește de natură medicală.

Citeste si   9.005 cazuri NOI de persoane INFECTATE cu SARS – CoV – 2 pe teritoriul ROMÂNIEI

Cert este că medicul-deputat este interesat exclusiv de teme populiste de genul: 10 motive pentru a …, 5 cauze …, 7 pași pentru a … etc. Preocupări care denotă că acest personaj aleargă exlusiv după notorietate, demonstrând un caracter slab și o SUPERFICIALITATE dusă la EXTREM în plan PROFESIONAL.

Iată un exemplu concret, de dată recentă, legat de preocupările medicului-deputat Tudor CIUHODARU: “4 reguli simple pentru a vă bronza …”

Ioan Bârliba: “Dl Ciuhodaru nu a făcut nimic pentru compartimentul „Marele Ars””

Anul acesta am făcut cinci demersuri pentru clinică. Am fost la Ministerul Sănătăţii cu memorii în care am specificat că o clădire stă neutilizată de aproape un an de zile şi că trebuie adusă aparatură să dăm drumul activităţii. Clinica este în stadiul unei case în care s-a făcut curăţenie în proporţie de 100/100, dar care nu are mobilă. Avem instalaţie de ventilaţie, climatizare, căzile speciale, dar ne lipsesc mese de operaţie, lămpi scialitice, injectomate, infuzomate, instrumentar chirurgical“, a explicat ec. Ioan Bârliba, managerul Spitalului „Sfântul Spiridon“ din Iaşi.

Citeste si   VIDEO l Interviu cu Iulian COZIANU, președintele Sanitas IAȘI: ”Angajații din domeniul SANITAR vor acționa în INSTANȚĂ AUTORITĂȚILE”

Întrebat ce părere are despre demersul lui Ciuhodaru legat de decretarea unei zile naționale dedicate ”Pacientului ars”, în condițiile în care la Iași, compartimentul „Marele Ars” nu este folosit încă pentru îngrijirea bolnavilor din lipsă de echipamente, Bârliba a precizat: “Dl Ciuhodaru nu a făcut nimic pentru compartimentul „Marele Ars””.

Răspunsul este mai mult decât concludent. Acesta este un exemplu clar de populism ieftin, administrat de un personaj superficial, medic și deputat deopotrivă, care este totuși atât de cinic încât pune imaginea proprie mai presus de sănătatea populației! Unde sunt oare medicii care pe vremuri nu aveau nevoie de nici o prezentare? Faptele acelor medici și omenia de care dădeau dovadă în relația cu pacienții erau cea mai bună reclamă!

Citeste si   Argumentele de LEGALITATE acuza deciziile CONDUCERII Institutului SOCOLA (partea II)

TRASEIST POLITIC în căutarea interesului personal  

Ciuhodaru a fost introdus în lumea politică de cel care a rămas recunoscut în istoria Iașului pentru incapacitatea de a promova oameni de calitate: Gheorghe NICHITA.

În anul 2008 a fost ales deputat în circumscripția electorală nr. 24 Iași, colegiul uninominal nr. 8 pe listele Alianței PSD+PC. Din ianuarie 2010 se alătură Grupului Independenților din Senat și Camera Deputaților, părăsind Partidul Social Democrat. În legislatura 2012-2016, Tudor Ciuhodaru este din nou ales deputat pe listele PPDD, iar în aprilie 2015 a trecut la partidul UNPR.

În 2016, a intrat din nou în PSD Iași, declarându-și loialitatea pentru Mihai CHIRICA, pe care ulterior l-a trădat în favoarea adversarilor actualului primar al Iașului. Probabil nu pentru mult timp!

În concluzie, Ciuhodaru s-a dovedit a fi un personaj nociv atât pentru mediul medical cât și politic ieșean.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ