Share

Ieri (21.11- n.r.), mai multe mesaje prin care se cere demisia lui Tudorel Toader au fost vopsite pe poarta locuinței acestuia, dar și pe alte clădiri, împânzind orașul IAȘI

Mai multe mesaje cu ”Demisia” și ”Demisia, Tudorel TOADER” au apărut joi în zona Copou din Iași, în care se află Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” și unde locuiește și fostul Ministru al Justiției.

“DEMISIE” a fost scris cu spray alb pe poarta locuinței lui Tudorel TOADER, iar pe gardul casei au fost făcute și trei graffiti-uri, cu portretul rectorului Universității.

Astfel de mesaje au apărut în cartierele Copou, Independenței, Râpa Galbenă și în zona căminelor Universității din Iași

Inscripțiile de pe poarta locuința lui Tudorel Toader au fost deja șterse, însă se văd în continuare urme ale acestora. Mesajele au apărut și pe alte clădiri din apropierea casei lui Tudorel Toader, dar și pe străzile din jurul Universității.

Tudorel Toader este rectorul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și membru în Comisia de la Veneția.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ