Share

Renovari de lux la Institutulde Psihiatrie „SOCOLA”, Iași

Managerul Institutului de Psihiatrie, Bogdan Adrian ȘARAMET a aprobat un proiect prin care au fost renovate două camere de gardă ale medicilor din unitatea spitalicească.

Pentru renovarea a 40 de metri pătrați, două camere de gardă de 20 metri pătrați fiecare, ȘARAMET a plătit 141.531,94 lei, fără TVA.

Firma care s-a ocupat de renovări este controlată de familia TIMOFTE

Societatea care s-a ocupat în mod direct de renovarea celor două camere de gardă este REZIDENCE HOLDING D & C, societate deținută de Ciprian CUPEȚ – ginerele primarului TIMOFTE, și Dragoș-Emil ADAVIDOAIEI.

Cu o vechime de aproape 3 ani pe piață, un profit de peste 18.000 de lei și FĂRĂ NICI UN ANGAJAT, se pare că REZIDENCE HOLDING D & C a bifat un contract important cu Institutul de Psihiatrie SOCOLA, Iași.

Citeste si   DESCINDERI ale Corpului de Control al M.T. la Compania Națională de DRUMURI! Urmează DRDP IAȘI!?

Pe lângă construcții rezidențiale, REZIDENCE HOLDING D & C se ocupă și cu închirierea de apartamente în regim hotelier. Firma condusă de ginerele lui TIMOFTE are apartamente răsfirate prin cele mai cochete locuri ale IAȘULUI.

De menționat este și faptul că întreaga familie TIMOFTE, Ştefan TIMOFTE, primarul comunei Tomeşti, soția acestuia – Lenuța TIMOFTE, fiica acestuia – Lenuța Corina CUPEȚ și soțul ei – Ciprian CUPEȚ, a ajuns în vizorul DNA.

În dosarul penal 14/P/2017 apar Ştefan Timofte, primarul comunei Tomeşti, soţia acestuia, Lenuţa Timofte, fiica primarului, Lenuţa Corina Cupeţ, soţul acesteia, Ciprian Cupeţ, Constantin Alin Andrieş, administratorul firmei Confi Mentor SRL, abonat la mai multe contracte cu Primăria Tomeşti, şi Nicoleta Andrieş, soţia omului de afaceri.

Citeste si   În județul IAȘI s-au ocupat peste 17.000 dintre locurile de VACCINARE disponibile până pe 31 ianuarie

În dosarul penal 14/P/2017, cei menționați mai sus sunt cercetați penal de către Direcţia Naţională Anticorupţie într-un dosar de luare şi dare de mită.

Bogdan ȘARAMET este Managerul Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași din luna februarie a acestui an. Surse declară că acesta a fost pus pe post politic, pe filiera PNL.

Faptul că ȘARAMET este pus politic și doar execută directivele date „de mai sus”se vede în acțiunile pe care le-a făcut de când este la conducerea unității spitalicești. Din februarie și până acum au fost concediați 82 de angajați, iar Institutul de Psihiatrie a făcut cheltuieli nejustificate la tot pasul.

Citeste si   Se întorc ELEVII la ȘCOALĂ din 8 FEBRURIE!? Vezi ce a DECLARAT șeful STATULUI

O altă „realizare” a managerului ȘARAMET. A reușit să lase sute de pacienți să îndure frigul din saloane deoarece nu a efectuat lucrări de reparație la centrala termică

Situație revoltătoare la Institutul de psihiatrie „Socola” din Iași, unde sute de pacienți, alături de cadrele medicale tremură de frig în saloane deoarece centrala termică nu funcționează.

Pacienții internați stau în saloane îmbrăcați cu două rânduri de haine, acoperiți cu pături pentru a putea face față frigului crunt. Noaptea situația devine mult mai grava, temperaturile scăzând până la  5, 6 grade Celsius iar în perioada imediat următoare temperaturile vor scădea până la 0 grade.

Citește AICI: https://bunadimineataiasi.ro/frig-crunt-in-spitalul-socola-pacientii-si-cadrele-medicale-tremura-de-frig-in-saloane/

Conducerea unității nu a putut fi contactată pentru a oferi un punct de vedere.

 

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ