Mama Denisei, românca de 17 ani ucisă sălbatic în faţa unei case din oraşul Alcorcon din Spania, a declarat că ştia că fiica ei era ameninţată de cea care i-a luat viaţa

Daniela, mama Denisei, a declarat pentru presa din Spania că ştia faptul că fiica ei era ameninţată cu moartea de iubita actuala a fostului ei prieten. Mai mult, Denisa le-a povestit părinţilor că s-a despărţit de fostul ei prieten pentru că acesta începuse să se drogheze, lucru pe care îl făcea şi actuala lui iubită.

Citeste si   FOTO l VIDEO l Străzile IAȘULUI sunt PUSTII! Ieșenii au înțeles GRAVITATEA situației

Din motive încă necunoscute, iubita actuala, o tânără de 19 ani, a început să îi trimită româncei mesaje de ameninţare

Duminică noapte, în jurul orei 22.00, în timp ce se afla la actualul ei iubit, fata de 17 ani, din Tulcea, a fost ucisă după ce a răspuns la uşă. Criminala Denisei a sunat la sonerie, iar când adolescenta a răspuns a scos un cuţit şi a înjunghiat-o în abdomen.

Citeste si   Apel DISPERAT al cadrelor MEDICALE de la Socola IAȘI. ”Dorim să nu mai TRĂIM cu FRICA zilei de mâine"”

O prietenă cu care Denisa vorbea la telefon în momentul în care a fost atacată a fost cea care a alertat autorităţilor. Din nefericire, medicii sosiţi de urgenţă la locul sângerosului atac nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Ieri, fata de 19 ani care ar fi ucis-o pe Denisa a fost reţinută sub acuzaţia de omor şi va fi prezentată instanţei cu propunere de arestare.

Citeste si   A fost înregistrat al 43-lea DECES din cauza COVID -19 în România!

LĂSAȚI UN MESAJ