Share

Ucraina a închis ambele linii de tensiune înaltă care alimentează Uzina Metalurgică din Râbnița

Ucraina a închis ambele linii de tensiune înaltă, care alimentează Uzina Metalurgică din Râbnița cu energie electrică. Informația a fost confirmată de către pretinsul ministru al industriei și dezvoltării regionale Nikolai Gliga, deși reprezentanții Uzinei Metalurgice au declarat pentru Deschide.MD că uzina funcționează în mod normal.

Ucraina explică sistarea alimentării cu energie electrică prin realizarea unor reparații, care se vor fi finalizate astăzi.


CITEȘTE ȘI …

“România Liberă” și un fost ofițer de informații moldovean bănuiesc TIRASPOLUL de producere a unor ARME DE DISTRUGERE ÎN MASĂ


„La data de 10 aprilie, aproximativ la orele 10:30, am fost anunțați de către dispecerul Moldelectrica despre faptul că Ukrenergo va începe lucrările de reparație pe două linii de 330 de kilovolți pe segmentul stației Podolsk – Râbnița. Aceste două linii sunt folosite pentru alimentarea Uzinei Metalurgice din Râbnița în regimul de topire”, a declarat pretinsul ministru. Potrivit lui Gliga, această situație este excepțională, deoarece niciodată nu au fost oprite ambele linii, concomitent.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ