Share

După torentul de critici venite ca reacţie la prima dezbatere Trump-Biden, Comisia pentru Dezbateri Prezidenţiale a luat o decizie radicală. Microfonul fiecărui candidat va fi întrerupt la începutul fiecărui segment de 15 minute, pentru a-i permite celuilalt să-şi exprime opiniile. Ambele microfoane vor fi, apoi, repornite, pentru schimburi de replici.

Citeste si   VIDEO ”Culisele statului paralel” | Loteria Română, pagubă de zeci de milioane de euro. Fratele lui Sebastian Ghiță, contracte bănoase cu instituția

Dezbaterea va fi moderată de jurnalista NBC Kristen Welker, care a anunţat deja că temele abordate vor fi COVID-19, familia americană, rasele în America, schimbarea climei, securitatea naţională şi leadership-ul.

Imediat au apărut nemulţumiri în tabăra lui Donald Trump. Joe Biden este acuzat că evită cu disperare discuţiile pe tema activităţii sale în domeniul politicii externe, iar Comisia pare că îl favorizează pe candidatul democrat.

Citeste si   „Legile puterii” | Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan: Pesediștii mint, vor beneficia de pensii speciale

Însuşi Trump a acuzat-o pe moderatoarea viitoarei dezbateri că este “total părtinitoare”, dar şi pe organizatori pentru faptul că au schimbat temelor.

Până în prezent, peste 30 de milioane de americani şi-au exprimat votul anticipat pentru alegerile din 3 noiembrie.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ