Share

Președintele PSD și al Camerei Deputaților – Marcel Ciolacu a venit la pelerinajul de Sfântul Dimitrie de la Patriarhie. Șeful PSD stă pe scena special amenajată pentru slujba ținută chiar de Patriarhul Daniel.

Protocolul semnat între Patriarhie și Jandarmerie prevede că pot participa la pelerinaj doar cetățenii cu buletin de București, iar accesul la moaște se face printr-un culoar strâmt, care să împiedice formarea de grupuri. Între oamenii care se vor așeza la coadă este păstrată distanța de 1,5 metri, iar portul măștii e obligatoriu.

Citeste si   Dan Bucura, la Realitatea PLUS: „Cum să ajungă un USR-ist la Consiliul Legislativ cu voturile PSD-ului?”

Pe traseu, sunt voluntari care asigură dezinfectarea, iar după trecerea fiecărui pelerin, racla se dezinfectează, a declarat pentru G4Media.ro Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei.

Moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou au fost scoase din Catedrala patriarhală duminică, 25 octombrie, la ora 7, și vor fi reintroduse în catedrală marți seară, 27 octombrie.

Citeste si   Candidații cu probleme penale la parlamentare, motiv de dispute între PSD și PNL. Simonis îi dă replica lui Cîțu


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ