Share

Caz șocant, descoperit la Constanța în urma unui control de rutină în trafic! Un american, student la Medicină, droga bărbați punându-le în băuturi diverse substanțe pentru ca apoi să îi abuzeze sexual. 

Totul a început pe 10 iunie, în urma unui banal control în trafic. Un tânăr a fost oprit de polițiștii de la Rutieră după o tamponare ușoară. Acesta era însă incoerent și le-a mărturisit polițiștilor că ar fi fost drogat de un străin întâlnit în club. Deși ar fi putut foarte ușor să pară o scuză, oamenii legii l-au crezut și au decis să investigheze ipoteza, conform ZIUA de Constanța.

Dosarul a căpătat și mai multă greutate după ce la doar câteva zile, un alt bărbat a venit să reclame la secție că un bărbat i-ar fi strecurat ceva în băutură, în club, apoi l-ar fi abuzat sexual.

Imediat, oamenii legii au organizat un flagrant, iar duminică seara suspectul, un student american în vârstă de 35 de ani, venit la Constanța pentru a studia Medicina, a încercat să drogheze din nou o victimă într-un club din Mamaia, însă de această dată era un polițist sub acoperire. După ce a fost reținut, în locuința suspectului au descins polițiștii, care au descoperit zeci de flacoane cu medicamente, dar și 5 laptop-uri, 7 telefoane mobile, dar și diverse sticle cu substanțe despre care se crede că ar fi fost folosite pentru a-și droga victimele.

Citeste si   El este MARICEL POPA, cel mai SLAB președinte al județului IAȘI

Drogați cu benzodiazepine pentru a nu mai putea reacționa

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unor infracțiuni de viol și agresiune sexuală, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța l-au identificat pe cetățeanul american D.E.-T., în vârstă de 35 de ani, domiciliat în Constanța, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, la data de 12.06.2017, doi tineri din municipiul Medgidia, în vârstă de 20, respectiv 21 de ani, au reclamat faptul că bărbatul în cauză le-ar fi administrat un produs medicamentos (benzodiazepine), după care ar fi fost agresați sexual de către acesta.

Polițiștii constănțeni din cadrul Biroului Investigații Criminale și cei ai Direcției Operațiuni Speciale au organizat o acțiune complexă în noaptea de 24/25.06.2017, pe raza stațiunii Mamaia, fiind folosit un investigator sub acoperire pentru întâlnirea cu respectivul bărbat.

Ulterior au fost efectuate percheziții la locuința bărbatului și asupra autoturismului acestuia, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor 30 de flacoane de produse medicamentoase ce conțin benzodiazepine, recipienți cu lichide susceptibile a conține benzodiazepine, 5 laptopuri, un DVR, 7 telefoane mobile, mai multe medii electronice de stocare a datelor și diferite obiecte destinate obținerii satisfacției sexuale”, se arată în comunicatul anchetatorilor.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în CRAP al IPJ Constanța, urmând ca la data de 26.06.2017 să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii constănțeni continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului în cauză.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ