Share

Un avion IL-18 aparținând ministerului apărării rus s-a prăbușit în Yakutia din Siberia, cu 39 de oameni la bord. Ministerul Apărării a spus că 16 persoane au fost grav rănite, corectând astfel rapoartele anterioare care anunţau 27 de morţi.

Avionul transporta 32 de pasageri, şapte persoane făcând parte din echipaju de bord, atunci când s-a prăbuşit în apropierea de Tiksi în districtul Bulun din Orientul Îndepărtat al Rusiei. Condițiile meteorologice au fost, conform relatărilor, nefavorabile în zona în care accidentul s-a întâmplat.

Citeste si   (P) MARICEL POPA, președintele PSD IAȘI și candidat la Senat: „MODERNIZAREA infrastructurii rutiere a fost o PRIORITATE pentru administrația SOCIAL-DEMOCRATĂ!”

Avionul efectua un zbor programat de la Kansk când s-a prăbuşit la aproximativ 30 km (18 mile) în apropiere de Tiksi la 04:45 (19:45 GMT duminică). Avionul s-a rupt în trei bucăți, în ceea ce pare să fi fost o aterizare de urgență. Trei elicoptere Mi-8 au fost trimise la locul accidentului de către Ministerul de Urgență din Rusia.

Citeste si   Incidența COVID-19 a ajuns la 5,43 la MIA de locuitori în municipiul IAȘI

În afara celor 16 răniți grav, încă șapte persoane la bordul avionului necesită tratament spitalicesc.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ