Share

Autoritatile australiene au anuntat ca cinci persoane si-au pierdut viata, dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit peste acoperisul unui centru comercial la scurt timp dupa ce decolase de pe un aerodrom din apropiere de Melbourne.

Potrivit politiei, este vorba de un avion Beechcraft King.

Citeste si   Putin îl elogiază pe Trump pentru rolul jucat în stabilizarea pieţelor petrolului înainte de alegerile din SUA

De asemenea, echipajul avionului anuntase o defectiune la motor inainte de a se prabusi peste un centru comercial situat in apropierea pistei aeroportului Essendon.

Martorii sustin ca avionul a explodat in momentul impactului, iar un fum negru s-a ridicat deasupra autostrazii din apropiere.

Tragedia aviatica a avut loc in jurul orei locale 9.00 (00.00 ora Romaniei), cu aproximativ o ora inainte de deschiderea centrului comercial din Melbourne.

Citeste si   #alegeriSUA Hillary Clinton, în colegiul electorilor în statul New York

Potrivit primelor informatii, aeronava se indrepta spre insula King, situata in stramtoarea Bass dintre Australia si Tasmania


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ