Share

Dorul de părinții plecați la muncă în Germania, l-au determinat pe adolescentul de 17 ani să își pună capăt zilelor.

Tânărul din satul Draxini, comuna Băluşeni, judeţul Botoşani s-a spânzurat, iar familia și prietenii sunt în stare de șoc.

Băiatul, care locuia împreună cu mătuşile sale, devenise din ce în ce mai abătut în ultima vreme din cauza dorului pentru părinţii lui, plecaţi la muncă în Germania.  Sâmbătă, adolescentul de 17 ani a decis să-şi ia viaţa. A profitat de faptul ca era singur acasă, a improvizat un ştreang şi s-a spânzurat. Cei care au făcut macabra descoperire au fost chiar rudele copilului, care, îngroziţi, au sunat la 112.

Citeste si   SUSȚINE-I PE CEI DE LÂNGĂ TINE! Drama adolescentului din Botoșani care a a suferit aproximativ 50 de operații în doar cinci ani

„Ne-am deplasat la faţa locului pentru un pacient aflat în stop cardio-respirator. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru reanimarea acestuia, fiind declarat decesul, care cel mai probabil a survenit în urma unei asfixii mecanice. Acest lucru va fi însă stabilit cu exactitate de către medicii legişti’, a precizat un medic din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, potrivit monitorulbt.ro.

Citeste si   Botoşani: Intervenţie de peste 24 de ore a pompierilor pentru stingerea unui incendiu la un depozit de furaje

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ