Share

Un băieţel de numai 6 ani a fost  agresat de tatăl unui coleg în drumul de la şcoală către casă. Scenele s-au produs pe uliţele satului Oreviţa Mare, din Mehedinţi, şi au fost filmate cu un telefon mobil.

În imagini se vede cum bărbatul îl prinde de haine pe copil şi după ce îl ameninţă, îl împinge violent, iar acesta se prăbuşeşte la pământ.

Citeste si   Vezi unde au acționat polițiștii pe raza Municipiului Iași pentru a menține ordinea și siguranța publică

Copilul agresat este în grija bunicii, care a și depus plângere la poliție. Părinții sunt despărţiţi şi mama este plecată în Italia.

Copil înjurat şi bătut de tatăl unui coleg. De unde a pornit scandalul

Se pare că tot scandalul a pornit de la o ceartă între băiatul agresat şi fiul agresorului. Părintele agresiv  a preferat să amenințe copilul, în loc să rezolve problema mergând la bunica băiatului.

Citeste si   L-AŢI VĂZUT? Poliţiştii ieşeni caută un bărbat care a plecat dintr-o unitate medicală și nu a ajuns la domiciliu

Bărbatul l-a oprit pe copil pe o străduță, în drumul spre casă şi şi-a făcut singur dreptate, agresându-l şi ameninţându-l pe copil. Micuţul s-a dus acasă şi nu i-a spus buncii despre agresiune,  numai că întreaga scenă a fost filmată cu un telefon mobil şi a ajuns pe internet.

Pe numele agresorului a fost deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

Citeste si   Activitate preventivă a polițiștilor rutieri

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ