Caz șocant pentru medicii din Vrancea. Un bărbat a ajuns la spital cu un borcan de sticlă în anus. Medicii spitalului din Adjud nu au reușit să i-l scoată, ba mai mult au spart borcanul, astfel că omul a fost trimis la spitalul din Focșani, unde a fost operat de urgență.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, este din Oneşti, dar lucrează prin zona Vrancei. El a ajuns la spitalul din Adjud cu un borcan de sticlă de 500 de grame în anus, învelit în folie de plastic.

Medicii spitalului Adjund au încercat să scoată recipientul, însă nu au reuşit. Ba mai mult, au spart borcanul, motiv pentru care au trimis de urgență pacientul la Spitalul Judeţean din Focşani. Aici, bărbatul a fost preluat imediat de către medicii chirurgi, care au fost nevoiți să-l opereze de urgență pentru a-I extrage bucășile de sticlă ce îi periclitau viața.

“A fost un caz destul de complicat, niciodată nu am văzut aşa ceva, şi profesez din 1979. Am văzut multe la viaţa mea la indivizi care se masturbau cu tuburi de spray, cu păpuşoi, dar aşa ceva n-am văzut. Cei de la spitalul din Adjud au încercat să extragă borcanul prin orificiul anal, dar acesta s-a spart şi am fost nevoit să-l deschid pe burtă”, a declarat pentru Libertatea medicul chirurg Liviu Petrea, de la Spitalul Judeţean Sfântul Pantelimon din Focşani.

Doctorul spune că pacientul este internat acum la Reanimare, dar în cursul zilei va fi mutat la Chirurgie. În funcție de evolușția stării de sănătate a bărbatului, medicii vor decide numărul zilelor de spitalizare.

“El a spus că a fost victima unei agresiuni, că a fost luat la ocazie de o maşină cu număr de Covasna, că aceia, la un moment dat, au scos un lichior si au băut şi i-au dat şi lui, iar apoi s-a trezit pe un câmp cu pantalonii daţi jos. Când a venit la doctor, a spus că i-a fost băgat în fund un borcan, dar când l-am întrebat de unde ştie că e borcan, dat fiind că spune că a fost inconştient şi nu are cunoștință cum s-a trezit pe câmp, n-a mai ştiut ce să spună. N-a răspuns nici când a fost întrebat de maşina în care s-a urcat”, a mai spus doctorul chirurg.

Medicul a mai spus că face apel la Poliţie să stabilească dacă bărbatul a fost sau nu victima unei agresiuni, informeaza libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ