Share

Un bărbat în vârstă de 62 de ani a atacat un consătean cu doi ani mai mare cu intenția de a-l viola. Cel agresat locuia singur și era cunoscut ca suferind de probleme medicale grave, el fiind mobilizat la pat.

Potrivit Vremea Nouă, în noaptea de miercuri spre joi, agresorul, care a mai avut probleme cu legea, a intrat peste vecinul său în casă și i-a cerut să întrețină relații sexuale. Pentru că bătrânul s-a opus, agresorul l-a lovit de mai multe ori.

Citeste si   Turismul din Județul IAȘI continuă să fie AFECTAT grav de CRIZA sanitară: ”Sosirile ÎNREGISTRATE în structurile de primire TURISTICĂ în luna mai 2020 au însumat 1729 PERSOANE”

A doua zi, victima a fost descoperită de soția primarului, care a venit să-i aducă omului ceva de mâncare și l-a găsit înt-ro baltă de sânge. Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativă de viol și violare de domiciliu.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ