Share

ARESTAT PREVENTIV PENTRU CONTRABANDĂ

        Peste 423.000 de țigarete confiscate de polițiștii ieșeni. Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

La data de 8 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Iași și Poliției Municipiului Iași au oprit, pentru control, în municipiul Iași, un autoturism condus de un bărbat, de 42 de ani, din Republica Moldova.

Citeste si   Activitate preventivă a polițiștilor rutieri

În urma verificărilor efectuate, în autoturism au fost identificate țigarete, susceptibile a proveni din contrabandă și bani, susceptibili a proveni din activități ilicite.

Cele 423.800 de țigarete, cei 540 de euro și autoturismul au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul cercetat pentru contrabandă a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Citeste si   Ceremonia de Absolvire a UMF IAȘI se va desfășura pe o perioadă de PATRU ZILE

La data de 9 decembrie a.c., bărbatul a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ