Share

Comercializa țigarete de proveniență din Republica Moldova

Zilele trecute, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Iași au depistat pe bulevardul Poitiers, din municipiul Iași, un bărbat de 30 de ani, din județul Sibiu, care oferea spre comercializare țigarete de provenienţă din Republica Moldova.

Cantitatea de 3.600 de țigarete a fost ridicată în vederea confiscării

Citeste si   ANALIZA alegerilor locale în IAȘI! Mihai CHIRICA a ieșit primar cu 36.000 de VOTURI din totalul de 400.000 locuitori

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,contrabandă”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006, privind „colectarea, deţinerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor ce trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă”.

Citeste si   APIA reamintește FERMIERILOR că se depun cererile de solicitare a AJUTOARELOR de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectoarele bovin, avicol și suin în contextul crizei economice generate de pandemia COVID -19

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ