Poliția și Parchetul au deschis dosar penal pentru moarte suspectă și fac cercetări după ce aseară un bărbat a fost găsit mort într-un birou al Consiliului Județean Buzău.

Angajatul, consilier de la Drumuri Județene, a fost descoperit fără suflare, în biroul său din Consiliul Județean. El a fost găsit în jurul orei 19.00 de către o persoană care se ocupa de curățenie. Imediat, a fost chemată salvarea însă personalul medical nu a mai putut face nimic pentru angajat. Bărbatul nu a fost resuscitat, întrucât medicii de la Salvare au estimat că era decedat de circa jumătate de oră înainte de a fi chemată ambulanța.

Citeste si   Piața IMOBILIARĂ din IAȘI afectată de CORONAVIRUS! APARTAMENTELE au rămas fără CHIRIAȘI

Potrivit unor surse din rândul cunoscuților, bărbatul nu se stia suferind de vreo boala atit de grava incit sa-i fi pus viata in pericol. Mai mult, el era cu analizele la zi si se pregatea sa-si faca si alte investigatii medicale preventive. Barbatul este descris de catre colegi ca fiind un om calm, muncitor care nu pleca de la serviciu fara sa-si termine lucrarile, iar aseara ,foarte probabil ,a ramas peste program pentru a-si termina treburile programate. Era inginer și urma să se căsătorească peste câteva luni. Lucra in Consiliul Județean din toamna anului trecut.

Citeste si   Spitalul REGIONAL de Urgenţă IAȘI va avea 850 PATURI! Nelu TĂTARU: ”Spitalul care va fi construit la IAȘI este cel mai AVANSAT proiect”

Trupul neinsufletit a fost transportat la Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei, Politia si Parchetul au deschis, conform procedurii,  un dosar de moarte suspecta. Pe trupul bărbatului nu au fost găsite urme de violență.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ