Share

Un barbat a murit din cauza caniculei in judetul Gorj. Pensionarul, in varsta de 70 de ani, a facut infarct, in timp ce se afla in vizita in apartamentul unor prieteni, in Targu Jiu.

 

Batranul a facut infarct din cauza caniculei, sub privirile apropiatilor la care venise in vizita. Speriati, oamenii au sunat la 112 ca sa ceara ajutorul Ambulantei. Medicii chemati de urgenta au incercat sa-l resusciteze, insa inima barbatului, in varsta de 70 de ani, a incercat sa mai bata, informeaza stirilekanald.ro.

Astfel, in judetele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Calarasi, Ialomita, Galati, Braila, Vaslui si Iasi, precum si in municipiul Bucuresti si in zona joasa de relief a judetelor Valcea, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea, Bacau si Neamt, se vor inregistra temperaturi maxime extreme comparabile cu recordurile absolute ale perioadei, situate frecvent intre 38 si 41 de grade Celsius, iar in sudul Olteniei si al Munteniei valorile termice vor urca spre 42-44 de grade Celsius.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ