Share

Un bărbat 67 de ani a ajuns, în timpul nopţii de luni spre marţi, la Spitalul municipal Paşcani cu greţuri şi halucinaţii, după ce a mâncat ciuperci culese din pădure, medicii luând decizia să îl transporte la Spitalul Sfântul Spiridon, unde a intrat în stop cardio-respirator neresuscitabil.

„Când a ajuns în Unitatea de Primiri Urgenţe, bărbatul era inconştient, înainte având greţuri şi halucinaţii olfactive şi vizuale. Bărbatul a întrat în stop cardio respirator, în ciuda manevrelor de resuscitare nu a mai putut fi salvat. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru a se stabili exact cauza decesului”, a declarat Gabriel Perianu, purtător de cuvânt al Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi.

La spital au ajuns şi fratele bărbatului decedat şi soţia sa, care le-au spus medicilor că au mâncat ciuperci culese din pădure. Aceştia sunt internaţi la Spitalul din Paşcani, în stare stabilă.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ