Un bărbat din Chișinău a sărit de la etajul 7 după ce și-a omorât soția, lăsând-o într-o baltă de sânge. În prealabil, acesta își sunase nașul și îl rugase să aibă grijă de bebelușul lor

Potrivit poliției, până a-și pune capăt zilelor, bărbatul și-ar fi sunat nașul de cununie și l-a rugat să aibă grijă de copilul lor de două săptămâni.

Copilul s-a născut la data de 30 ianuarie 2018, iar acum se află în grija medicilor. Fetița a fost transportată la Spitalul NR.1, secția Pediatrie, Neurologie infantilă.

Bărbatul şi-ar fi părăsit prima nevastă, scrie publika.md,  iar în ziua incidentului acesta a venit la femeie, având discuții contradictorii cu aceasta. Bărbatul i-ar fi aplicat o lovitură cu cuţitul în jurul gâtului.

Anastasia Cecati era destul de cunoscută în lumea modei. S-a lansat în modelling la vârsta de 16 ani. Ulterior, a plecat la București, unde i-a fost oferit un rol în serialul „Las Fierbinți”.

Tânăra de peste Prut a a ocupat locul doi la concursul Euro Sexy, iar ascensiunea în lumea modei a continuat după ce a apărut pe coperta unor reviste celebre precum GQ, Playboy sau Maxim. Totodată, ea a apărut și în videoclipul renumitului DJ Basshunter „Crash and Burn”.

Ea se mutase în Dubai, unde lucra la mai multe proiecte televizate și la noul său album.

LĂSAȚI UN MESAJ