Share

Este povestea unui barbat de 38 de ani ,pe care un medicament luat in copilarie l-a transformat total. Acum a ajuns sa cantareasca 280 de kilograme. Nu are decat o singura dorinta sa vada cum e viata fara povara pe care o duce si sa munceasca pentru copilul lui. 

Cu lacrimi in ochi isi spune durerea. Pana acum 2 ani a fost stalpul casei. Alerga peste tot si nu se dadea la o parte atunci cand venea vorba de munca. Constantin Busuioc: “Un om care traieste degeaba pe lumea asta. Nu pot sa ofer nimic la familie. NU pot sa ofer un ajutor la copil” Acum insa, boala l-a tinutuit in casa.

Cu greu face cativa pasi. “Merg 3-4 pasi si trebuie sa ma odihnesc, trebuie sa am pe cineva langa mine sau un scaun pe care sa ma asez. De la vreo 220 am simtit eu ca nu mai pot”.

Constantin spune ca intregul cosmar a inceput din copilarie, cand ar fi primit un tratament pentru bronhopneumonie. De atunci kilogramele au inceput sa se aseze treptat, dar sigur.

Citeste si   Tânăr bănuit de distrugere, reținut de polițiști

A fost la mai multi medici si toti i-au spus un singur lucru: are o dereglare hormonala si singura lui sansa ar fi operatia de miscorare a stomacului. Nu indraznesc sa se gandeasca la o astfel de interventie care i-ar salva viata barbatului. Este mult peste puterile lor financiare. Traiesc numai din salariul de 1000 de lei al sotiei si cu ajutorul celor din jur.

Citeste si   Tânăr bănuit de distrugere, reținut de polițiști

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ