Share

Continua avalanșa de pacienți cu arsuri și în țară nu mai sunt locuri

Un cetățean în vârstă de 93 de ani, din comuna ieșeană Erbiceni, a încercat să aprindă focul în sobă cu motorină, dar din păcate.

Arsura bărbatului este de gradul 1-3 pe aproximativ 35% suprafața corporală și de căi aeriene prin flacăra deschisă.

Citeste si   APIA efectuează PLATA ajutorului de stat în sectorul CREȘTERII ANIMALELOR

A fost intubat și ventilat mecanic și internat în secția de Chirurgie Plastica a Spitalului Sf. Spiridon.Medicii fac eforturi deosebite pentru salvarea vieții, băratul fiind operat.

Cetățenii din județul Iași sunt rugați să nu mai pună diverși combustibili pe foc și să supravegheze sursele de foc. Toți pacienții cu arsuri grave reprezintă o dramă pentru familiile lor, dar și pentru echipele medicale care îi îngrijesc.

Citeste si   Informare ANAF cu privire la CONVENȚIA dintre ROMÂNIA și REPUBLICA PORTUGHEZĂ pentru evitarea dublei impuneri

Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD IAȘI: ”Îi rugăm pe toți sa creadă în prevenție”

„A încercat să aprindă focul în sobă cu motorină, dar . A fost intubat și ventilat mecanic și internat în secția de Chirurgie plastică a Spitalului ”Sf. Spiridon”. Pacientul a fost dus în sala de operații și se fac eforturi deosebite pentru salvarea vieții. Îi rugăm pe toți cetățenii din județul Iași să nu mai pună diverși combustibili pe foc și să supravegheze sursele de foc”, a declarat șefa UPU-SMURD Iași, Diana Cimpoeșu.

Citeste si   Acuzații GRAVE ale Primarului CHIRICA. Cine sunt PERSONAJELE vizate?

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ