Share

Polițiștii ieșeni au identificat un bărbat bănuit de furt calificat în formă continuată

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași și Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Iași, bănuit de furt calificat în formă continuată. Acesta a fost arestat pentru 30 de zile.

Citeste si   APIA efectuează PLATA ajutorului de stat în sectorul CREȘTERII ANIMALELOR

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în perioada decembrie 2019 – ianuarie 2020, acesta ar fi pătruns în șapte locuințe din municipiul Iași, de unde ar fi sustras bani și bijuterii, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 120.000 de lei.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 20 ianuarie a.c., bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Citeste si   Cercetați de polițiștii IEȘENI pentru FURT CALIFICAT

La data de 21 ianuarie a.c., polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară, în urma căreia au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

La aceeași dată, bărbatul a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanța dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Citeste si   Informare ANAF cu privire la CONVENȚIA dintre ROMÂNIA și REPUBLICA PORTUGHEZĂ pentru evitarea dublei impuneri

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ