În noaptea de 7 spre 8 decembrie 2019, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași, au organizat o acțiune de prindere în flagrant a unui bărbat bănuit de trafic de droguri de mare risc

Astfel, un bărbat, de 42 de ani a fost surprins în flagrant delict în timp ce ar fi primit un colet care ar fi conținut droguri de mare risc, provenite din Italia.

În vederea documentării activității infracționale a acestuia, la data de 8 decembrie a.c., polițiștii au efectuat cinci percheziții domiciliare, pe raza județelor Iași și Botoșani.

Cinci persoane au fost conduse la audieri, iar față de bărbatul de 42 de ani, cercetat pentru introducere în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc, procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași au dispus reținerea pentru 24 de ore.

Acesta urmează să fie prezentat Tribunalului Iași, pentru a dispune măsurile legale.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și de sprijinul polițiștilor de combatere a criminalității organizate din Botoșani și jandarmilor din Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ